Неуспех претърпя опитът на парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ-СДС, ДПС

...
Неуспех претърпя опитът на парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ-СДС, ДПС
Коментари Харесай

Опозицията неуспешно се опита да разклати парламента

Неуспех претърпя опитът на парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане " да провокира разтърсване в доминираното от четворната коалиция Народно заседание, като изиска оставката на зам.-председателя му Мирослав Иванов.

Управляващите, които другояче се боричкат между тях по всеки вероятен мотив, в този момент се консолидираха и със 129 депутатски гласа отхвърлиха настояването. Трите опозиционни обединения нямаха късмет с техните 81 гласа.

Атаката против Иванов, който беше повдигнат на поста му от Политическа партия, беше инициирана от ГЕРБ-СДС. Бившите ръководещи го нарочиха, откакто предходната седмица той лиши думата на шефа на парламентарната им група Десислава Атанасова. В претекстовете към си, което беше подписано и от депутатите от Движение за права и свободи и " Възраждане ", герберите упрекнаха Иванов в " груби неточности в процедурните правила за работата на Народното събрание ", а също и в " жестоко тъпчене на политическия плурализъм и липса на ред в пленарната зала ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР